Sağlık

Sağlık Haberleri

Başkan Yılmaz tedavi gören hastaları ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri Devlet Hastanesi'nde ameliyat olan Ortaköy Mahalle Muhtarı Ramazan Yaman ve hastanede tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifalar diledi.

Sağlık hizmetleri için Değirmenköy’de çifte sevinç!

Silivri Belediyesi ve hayırsever Salman ailesi iş birliğiyle Değirmenköy İsmet Paşa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Değirmenköy 112 Acil Servis İstasyonu için açılış töreni ve yapımına başlanan Neriman & Durmuş Salman Aile Sağlığı Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak gece gündüz demeden bu şehrin güzel insanlarının kaliteli, konforlu ve huzurlu yaşam sürmeleri için çalışıyoruz” dedi.

Selimpaşa Yoğurthane’ye Sağlık Merkezi ve 112 inşa ediliyor

Silivri Belediyesi ve Gürsu ailesi iş birliğiyle Selimpaşa Mahallesi Yoğurthane bölgesine yapılacak olan 5 hekimli Remzi Gürsu Aile Sağlığı Merkezi ve 112 Acil Servis İstasyonu için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Hemşehrilerimizin güvenli, mutlu, huzurlu, konforlu ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Fatih mahallesi yeni sağlık merkezine kavuşuyor

Silivri Belediyesi ve Zafer ailesi iş birliğiyle Fatih Mahallesi’ne yapılacak olan 5 hekimli Şefika & Necati Zafer Aile Salığı Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Her şeyin başı sağlık diyerek çıktığımız bu yolda, yetkimiz olup olmadığına bakmadan görev süremiz boyunca sağlık yatırımlarımızı her daim ön planda tuttuk” dedi.

Kavaklı yeni sağlık merkezi ile park ve spor sahalarına kavuştu

Silivri Belediyesi ve hayırsever Nakip ailesi iş birliğiyle Kavaklı Mahallesi’ne inşa edilen Kenan & Çelebi Nakip Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Servis İstasyonu ve Çok Amaçlı Park ve Spor Alanı için açılış töreni düzenlendi. Etkinlikte konuşan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri hükümetimizle, kurumlarımızla, hayırseverlerimizle, belediyemizin imkânlarını sonuna kadar zorlayarak Silivri’de sağlık alanında birçok projeyi beraberce hayata geçiriyoruz.” dedi.

Yeni Mahalle Aile Sağlığı Merkezinin yapımına başlandı

Silivri Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle Yeni Mahalle’ye kazandırılacak olan 7 hekimli Aile Sağlığı Merkezinin temeli, düzenlenen törenle atıldı. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’de hayırseverlerimizle ve doğru iletişim kanallarıyla çok çok güzel işlerin yapılabildiğini dosta düşmana, herkese gösteriyoruz. Kimileri gurur duyuyor kimileri de bir köşeden bakıp gıpta ile yaptıklarımızı seyrediyor.” dedi.

Enkazdan çıkarılan 11 aylık Berk bebek Çam ve Sakura Şehir Hastanesine getirildi

Deprem bölgelerinde enkaz altından yaralı olarak kurtarılan 51 yaralı ve 45 refakatçi, Adana'dan kalkan askeri uçaklarla İstanbul'a getirildi. Yaralı depremzedelerden 6'sı Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesine diğerleri ise çevre hastanelere götürüldü. Yaralılar arasında depremin 84'üncü saatinde enkazdan çıkarılan 11 aylık Berk Özdemir de bulunuyor.

Toplam 7 haber.