Güncel

Güncel Haberleri

Balcıoğlu koltuğunu çocuklara devretti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu bir günlüğüne Silivri'nin farklı okullarından gelen çocuklara devretti.

Anadolu Dernekleri’nde Yıldırım dönemi

Silivri Anadolu İl Dernekleri Federasyonu olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Yalçın: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nız kutlu olsun!

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Toğan, koltuğunu Ahmet'e devretti

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Selimpaşa İlköğretim Okulu öğrencisi Ahmet Baltacı'ya devretti.

Yılmaz: 23 Nisan 1920 milli onurun dirilişidir

Silivri Belediyesi önceki dönem başkanı Volkan Yılmaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Balcıoğlu: Dünya çocukları için barış ve huzur diliyorum

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Silivri'de şiddetli yağmura hızlı müdahale

Silivri'de gün boyu etkili olan şiddetli yağış sonrasında yaşanan olumsuzluklara Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ekipleri koordineli bir şekilde anında müdahale ediyor.

Silivri Belediyesi'nin Yardım Konvoyu Tokat Sulusaray'a Ulaştı

Silivri Belediyesi, Tokat'ın Sulusaray ilçesi Malum Seyit Tekke köyüne yönelik başlattığı yardım seferini başarıyla tamamladı. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun yönlendirmesiyle, 5.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgeye gönderilen arama kurtarma ve yardım ekipleri, köye ulaşarak gerekli desteği sağladı.

Silivri'de mahalle mahallle muhtar seçilen isimler

Kesin olmayan sonuçlara göre Silivri'nin köy ve mahalle muhtarlıkları şöyle sonuçlandı.

Silivri’de 15.000 kişi aynı sofrada buluştu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Büyük Silivri İftar Programı” kapsamında Silivri’de yaşayan yaklaşık 15.000 vatandaşla aynı sofrada buluştu.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: “Volkan Yılmaz’ı durdurabilene aşk olsun”

Silivri Belediyesi ve İçişleri Bakanlığı iş birliğiyle Yeni Mahalle Eski Silivri Stadı yanında yapımı tamamlanan Hükümet Konağının açılış töreni, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımlarıyla gerçekleştirildi. Törende konuşan Bakan Yerlikaya, Başkan Yılmaz’a övgüler yağdırdı.

Başkan Yılmaz, Gümüşyaka Cemevi’nin temelini canlarla birlikte attı

Silivri Belediyesi ve Gümüşyaka Cemevi Derneği iş birliğiyle Gümüşyaka Mahallesi’nde yapımına başlanan Gümüşyaka Cemevi Projesi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak toplumun bütün kesimleriyle omuz omuza, iş birliğiyle ve güç birliğiyle yürümeye devam ediyoruz” dedi.

Çatalca’da muhteşem ramazan etkinlikleri

Başkan Mesut Üner’in döneminde kazandırdığı hizmetlerle adeta altın çağını yaşayan Çatalca halkı, kültür-sanat etkinlikleriyle de dünya şehri İstanbul’un etkinlikler ilçesi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Çatalca’da yaşamının huzurunu ve mutluluğunu yaşıyor. Başkan Mesut Üner, bu sefer ilçe halkına kusursuz bir Ramazan programı sürprizi gerçekleştirdi.

Silivri’de iftar çadırında 2000 kişiyle ramazan bereketi paylaşıldı

Silivri Belediyesi tarafından Eski Festival Alanında kurulan iftar çadırında Protokol İftarı düzenlendi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 7’den 70’e tüm hemşerilerimizle kucaklaşmayı, gönül köprüleri kurmayı, el birliği ve güç birliği yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Silivri Belediyesinden 8 Mart’a özel muhteşem program

Silivri Belediyesi 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında kadınlara özel Ceylan konseri düzenledi. Konserde konuşan Başkan Yılmaz, “Kadının olduğu yerde başarı, huzur, güven, üretim ve bereket vardır” dedi.

Mart ayı meclisi 2. birleşimi Cuma günü

Silivri Belediye Meclisi'nin Mart Ayı Meclis Toplantısının 2. Birleşiminin 1. Oturumu, 08 Mart 2024 Cuma günü saat 10.30 'da gerçekleştirilecek.

Silivri’de En Güzel Korkuluk Yarışması düzenlendi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Silivri Belediyesi ve Evim Atölyem Grubu iş birliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, sanatçılar tarafından tasarlanan en güzel korkuluklar görücüye çıktı. Geri dönüşüm malzemeleriyle hazırlanan 22 adet korkuluğun sergilendiği yarışmada, dereceye girenlere altın ödülü verildi.

Başkan Yılmaz: “Seçimleri değil silivri’ye yapılacak hizmetleri düşünüyoruz”

Silivri Belediye Meclisi mart ayı toplantısında konuşan Başkan Volkan Yılmaz, Silivri’de yeni ve modern bir afet müdürlüğü binasının inşa edileceği müjdesini verdi. Başkan Yılmaz’ın gündeminde ayrıca D-100 karayolunda devam çalışmalar da yer aldı.

Silivri’de bir hayal daha gerçek oluyor! Gençlik ve Kültür Merkezinin temeli atıldı

Silivri Belediyesi tarafından Piri Mehmet Paşa Mahallesi İnönü Caddesi üzeri eski festival alanı karşısında yapılacak olan Gençlik ve Kültür Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Önümüzdeki 5 yıl boyunca da eğitim, kültür ve sanat diyerek gençlere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplam 256 haber.