Asayiş

Asayiş Haberleri

Çatalca’da otopark sorunu artık yok

Başkan Mesut Üner, dönemi içinde Çatalca’ya kazandırılan hizmetlerle ilçe halkın yaşam hayatını kolaylaştıran dokunuşlar yapıyor.

“Silivri İstanbul’un en huzurlu dört ilçesinden biri”

Silivri Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Huzur Toplantısı’nda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri huzurlu, güvenli, mutlu insanların yaşadığı ve herkesin yaşamaya gıpta ettiği bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

Silivri'de kaçağa geçit yok!

Silivri İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, şüphe üzerine durdurdukları araçtan kaçak elektronik sigara, cinsel içerikli çikolata, macun ve gıda takviyesi yakaladı. Şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Jandarma'dan kaçak akaryakıt operasyonu

Jandarma ekipleri, temin ettikleri kaçak akaryakıtları piyasaya sürme hazırlığında bulunan 3 şüpheliyi düzenlediği operasyonla suçüstü yakaladı. Operasyonda piyasa değeri 200 bin TL olan tankerlerin içine gizlenmiş vaziyette 5 ton motorin ele geçirildi.

Silivri’de Zabıta Teşkilatının 197’nci Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Zabıta Teşkilatının 197’nci kuruluş yılı nedeniyle Silivri Belediyesi tarafından günün anısına personel yemeği düzenlendi. Palmiye Düğün Salonunda düzenlenen programda konuşan Başkan Yılmaz, “Marka Kent Mutlu Silivri hedefiyle çıktığımız bu yolculukta en ön safta yer alarak çalışmaları ile bizlere güç veren zabıta personelimiz başta olmak üzere, tüm Zabıta Teşkilatının gününü kutluyorum.” dedi.

Çatalca'da feci kazada 4 kişi hayatını kaybetti

Çatalca TEM otoyolunda yaşanan zincirleme kazada araç içerisinde sıkışan aynı aileden ikisi bebek, biri çocuk 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı. Feci kaza sonrası Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cenazeler, yakınları tarafından alındı.

İstanbul’un asayişi Ertürk’e emanet

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürü Taner Ertürk, yeniden İstanbul Emniyet Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Tutuklanan Rönesans Rezidans İnşaat’ın müteahhidi Metris Cezaevi’ne gönderildi

Tutuklanan Hatay'daki Rönesans Rezidans İnşaat'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Ayşe-Mehmet Polat Sitesi’nde arama kurtarma çalışmaları 131 saattir sürüyor

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7'lik ilk depremde yıkıma uğrayan Gaziantep Ayşe-Mehmet Polat Sitesi'ndeki arama kurtarma çalışmaları 131. saatine girdi. Arama kurtarma çalışmalarına Suudi Arabistan ve Kazakistan'dan gelen ekipler de dahil olurken, site binasının müteahhidi olduğu iddia edilen Mehmet Ertan Akay'ın İstanbul'da gözaltına alındığı öğrenildi.

121. saatte depremin kalbinde tüm ekipler, Ülkü’yü çıkarmak için seferber

Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli depremin ikincisinde merkez üssü Elbistan'da bir markette alışveriş yaparken depreme yakalanan 23 yaşındaki Ülkü isimli genç kızı sağ çıkarmak için tüm ekipler, 121. saatte seferberliğini sürdürüyor.

Gaziantep’te yıkılan Ayşe Mehmet Polat Sitesi’nin müteahhidi gözaltına alındı

Gaziantep'te yıkılan Ayşe Mehmet Polat Sitesi'nin müteahhidi ve fenni mümessili olan Mehmet Ertan Akay, İstanbul Ataşehir'de gözaltına alındı.

Oğlu ve gelinini Rize’ye getirmek için deprem bölgesine giden baba Sivas’taki kazada hayatını kaybetti

Oğlu ve gelinini Rize'ye getirmek için Kahramanmaraş'a giden baba, Sivas'ta geçirdiği kaza sonrası hayatını kaybetti.

Toplam 12 haber.