Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Bu Gerginlik Artık Bitmeli!

Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Son günlerde Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Hakkı Damat ile Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu arasında yaşanan gerginlik ile alakalı her kes bir şeyler yazıp çizdi, tarafların hepsi eteğinde ki taşları döktü.

Konuyla alakalı bende birkaç kelam etmezsem olmazdı. Zira Silivri’de yaşanan en ufak tartışma sadece muhataplarını değil tüm toplumu germektedir, huzursuz etmektedir.    

Ve diyorum ki; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İbrahim Hakkı Damat ile Silivri Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu gerginliği ve gündemi artık bitmeli, herkes işine bakmalı.

İbrahim Hoca’nın Ak Partiye gitmesini eleştirmekten ziyade ben Ak Parti’yi eleştiriyorum. Yeni atanmış bir müdürü ayağınıza çağırmak değil, makamına gidip hoş geldin demek yakışırdı size. Anadoluya da, Trakyaya da, Türkiye’nin neresine giderseniz gidin nezaket bunu gerektirir.

Bora Başkan’a da tavsiyem herkesten, her kesimden oy almayı başarmış biri olarak medyanın veya birilerinin gazıyla değil, hepimizin bildiği ve sevdiği sakin kişiliği ile bu olayı yumuşatmasıdır.

İlçemize yeni atanmış ve belki de öğrencilerimize çok iyi hizmetler sunacak bir Müdür üzerinden siyasi kavga yapmak kimseyi yüceltmez sadece Müdüre ve öğrencilerimize yazık edersiniz.

Müdür bey Silivri’de görev yaptığı bu süreç zarfında eğitim konularında eksik kaldığında merak etmeyin en fazla eleştiriyi yine ben yaparım. Ama şuan ki eleştiriyi çok erken ve haksız görüyorum.

Son olarak: Silivri’nin huzuru için kurumlar arası barışı tesis etmek herkesin ve hepimizin görevidir! 

Kalın sağlıcakla…
 

Yazarın Diğer Yazıları