Siyaset

Siyaset Haberleri

Yalçın: Bora Balcıoğlu’nu ve CHP’yi tebrik ediyoruz

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, 31 Mart yerel seçimleri ve sonucuna ilişkin kısa bir değerlendirmeyi kamuoyuyla paylaştı.

Bora Balcıoğlu: Silivri kazandı

31 Mart yerel seçimlerinin galibi CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre yeni dönem Silivri Belediye Başkanı olarak sahilde yaptığı zafer konuşmasında 'Silivri kazandı' vurgusunda bulundu.

Başkan Yılmaz: “Sizlerden 3 gün ayrı kalmak 3 asır gibi geldi”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Cumhuriyet Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak vatandaşlarımızla yol yürümek ve bu şehre hizmetkâr olmak için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Balcıoğlu'ndan Büyükçavuşlu'ya ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan adayı, seçim kampanyası kapsamında Büyükçavuşlu’da mahalle esnafı, kıraathaneler ve iş yerlerini ziyaret etti. Balcıoğlu, bu ziyaretlerle hemşehrileriyle yakından ilgilendiğini ve bölgenin sorunlarını birinci ağızdan dinledi.

Bekirli'de Balcıoğlu coşkusu

Silivri seçim atmosferiyle hareketlenmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Bora Balcıoğlu, kampanyası kapsamında Bekirli Mahallesi'nde bir miting gerçekleştirdi. Belediye Meclis Üyesi adaylarının da katıldığı mitinge, mahalle sakinleri Balcıoğlu'nu desteklemek için yoğun katılım gösterdi.

Balcıoğlu: Bu toprakların bir evladı olarak sizlerin sorunlarını en iyi ben anlarım

Silivri'nin seçim heyecanı Kurfallı Mahallesi'nde düzenlenen coşkulu mitingle zirveye ulaştı. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Silivri Belediye Başkan adayı Bora Balcıoğlu, kampanyasının bu kritik döneminde Kurfallı'nın vatandaşları ile buluştu. Etkinliğe, Belediye Meclisi adaylarının yanı sıra mahalle halkı yoğun bir katılım göstererek Balcıoğlu'na destek verdi.

Balcıoğlu, Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezini ziyaret etti

CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim kampanyası kapsamında Silivri Belediyesi Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Burada engelli ve yaşlı vatandaşlarla bir araya gelen Balcıoğlu, onların toplumsal hayata entegrasyonunu destekleyecek projeleri ve engelsiz bir Silivri yaratma hedefini vurguladı.

Kavaklı mitinginde Balcıoğlu fırtınası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, seçim öncesi Kavaklı Mahallesi'nde düzenlenen mitingle adeta bir fırtına gibi esti.

Ortaköy'de Balcıoğlu coşkusu

Silivri Ortaköy, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu'nun düzenlediği miting ile seçim atmosferinin zirvesine ulaştı.

Başkan Yılmaz: “Kimse merak ermesin 1 Nisan’da buradayız”

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Silivri’de ikamet eden Ordulular ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’miz 81 ilden vatandaşı bir arada yaşatan ve hoşgörü iklimine sahip çok müstesna bir yerleşim alanıdır” dedi.

Başkan Yılmaz’dan Alipaşa’ya yeni müjdeler

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ziyaretleri kapsamında Alipaşa Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin gür sesi olmaya ve sizlerin sesini tüm Türkiye’ye duyurmaya kararlıyım” dedi.

Başkan Yılmaz: Gözümüz kulağımız her zaman sizlerle oldu

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Çanta Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca gönül sofralarımızla, iftar sofralarımızla, sahur sofralarımızla ve gıda yardımlarımızla kimin nerede, neye ihtiyacı varsa karşıladık” dedi.

Başkan Yılmaz Yolçatı’da coşkuyla karşılandı

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz köy ziyaretleri kapsamında, Yolçatı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca nasıl köylerde ve kırsalda olduysak önümüzdeki dönem de aynı şekilde yanınızda olmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Yılmaz gönüllere dokunuyor

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşayan Karslılar, Bulgaristan Göçmenleri ve Gümüşhaneliler ile bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak her zaman garibin, düşkünün, ihtiyaç sahibinin, darda, zorda ve yolda kalanın önünde eğildik” dedi.

Silivri’de Milletin Bahçesi milletle birlikte hizmete açıldı

Silivri Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı iş birliğiyle Yeni Mahalle Eski Silivri Stadında yapımı tamamlanan Silivri Millet Bahçesi ve İlçe Halk Kütüphanesi için açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Şehir hayatının kargaşasından yorulan vatandaşlarımız ruhlarını burada dinlendirecek” dedi.

Başkan Yılmaz muhalefetin karnesini açıkladı: Koca bir sıfır!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, köy ziyaretleri kapsamında Beyciler Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Başkan Yılmaz, “Seçimden seçime gelip oy isteyenlere ve ceketimi koysam kazanırım diyenlere şunu söylüyorum; Silivri'de algı, boş vaat ve kuru söz, biilboard ve sosyal medya belediyeciliği 2019 yılıyla birlikte tarih oldu. Artık Silivri’de eser, hizmet, proje ve gönül belediyeciliği var” dedi.

Büyükçavuşlu’ya Futbol Stadı ve Modern Düğün Salonu müjdesi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iftar programları kapsamında Büyükçavuşlu Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak 5 yıl boyunca kısık seslerin sesi, darda kalanların nefesi ve ihtiyaç sahiplerinin adresi olduk” dedi.

Başkan Mesut Üner’den dev bir açılış daha

Başkan Mesut Üner döneminde ilçeye kazandırılan efsane hizmetlerle altın çağını yaşayan Çatalca halkı, muhteşem bir açılışla birlikte baş döndüren hizmetlerin bir yenisinin daha açılışına şahit oldu.

Büyükçavuşlu’ya açılış yağmuru

Silivri Belediyesi tarafından Büyükçavuşlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Şehit Haldun Aydın Parkı, Meşelik Parkı, Spor Tesisleri ve Mahalle Konağı için açılış töreni ve hayırsever Salman ailesi iş birliğiyle yapımına başlanan Suzan & Mustafa Salman Sağlık Ocağı için temel atma töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak hizmetlerimizin tamamını bütüncül bir anlayışla Silivri’mizin her köşesine yaydık” dedi.

Toplam 274 haber.