Silivri protokolü bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kaymakamlığı tarafından Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Fuaye salonunda düzenlenen protokol bayramlaşma törenine katılarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Törene, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Fuaye salonunda gerçekleştirilen protokol bayramlaşma törenine katıldı. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşmada, ilçenin siyasi ve sivil toplum liderleri, mahalle muhtarları ve toplumun önde gelen isimleri bir araya geldi.

Başkan Bora Balcıoğlu, törende yaptığı konuşmada, Kurban Bayramı’nın yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularını en üst seviyeye taşıdığını belirtti. “Yardımlaşma, dayanışma ve kardeşlik duygularımızı en üst seviyeye çıkaran Kurban Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğin, hoşgörünün ve insan sevgisinin yoğunlaştığı bu güzel bayramın, toplumumuzdaki umut ve iyimserliği artırmasını diliyorum. Bayramlar, milletçe kenetlenmenin, sevginin ve paylaşmanın en güzel ifadesidir” dedi.

 

Başkan Balcıoğlu, bayramların toplumda yarattığı birlik ve beraberlik duygularına vurgu yaparak, Silivri halkının her zaman bu değerleri koruduğunu ifade etti. “Bu bayramda, bir arada olmanın, dayanışmanın ve hoşgörünün önemini çok daha derinden hissediyoruz. Silivri olarak, zor zamanlarda bir araya gelmeyi, kenetlenmeyi ve el birliğiyle güçlükleri aşmayı her zaman başardık. Ekonomik sıkıntılar ve gündelik hayatın zorlukları hepimizi etkiliyor, ancak bu güzel ilçenin insanları olarak umutsuzluğa kapılmamalıyız. Çünkü biz, ‘Silivri Birlikte Güzel’ diyen bir ilçeyiz ve her zorluğun üstünden birlikte gelmeyi başarıyoruz,” ifadelerini kullandı.

Başkan Balcıoğlu, konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, barış, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. ‘Silivri Birlikte Güzel’ ve bu birliktelik, bayram sevincimizi daha da anlamlı kılıyor. Bayramınız kutlu olsun.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN