• Haberler
  • Güncel
  • Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı

Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı

Silivri Eski Sanayi Bölgesi'nde, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yeni üst geçit yapım çalışmaları başladı. Uzun yıllar hizmet veren ancak ekonomik ömrünü tamamladığı için tehlike arz eden üst geçidin kaldırılmasının ardından, yeni üst geçidin yapım çalışmaları sürüyor.

Silivri’nin Eski Sanayi Bölgesi’nde yer alan, ekonomik ömrünü tamamlamış üst geçidin yeniden yapılma çalışmaları devam ediyor. Eski üst geçidin kaldırılmasının ardından, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda, Silivri Belediyesi ve İBB iş birliğiyle yeni bir üst geçidin yapımına karar verildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ise kısa sürede tamamlanacak.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, vatandaşların taleplerine öncelik verildiğini, halkın güvenliğini ve konforunu önemsediklerinin altını çizdi.  Modern ve güvenli bir üst geçit için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Balcıoğlu, “Vatandaşlarımızın taleplerini her zaman öncelikli olarak değerlendiriyoruz. Eski Sanayi Bölgesi’nde uzun yıllar hizmet veren, ancak artık güvenlik açısından risk teşkil eden üst geçidin yenilenmesi için başlatılan bu çalışmanın, bölge halkımızın güvenliği ve konforu açısından son derece önemli olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

İBB ortaklığıyla yürütülen projenin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Balcıoğlu, “Ekiplerimizle birlikte yürüttüğümüz bu projeyi en kısa sürede tamamlayarak, modern ve güvenli bir üst geçidi vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız. Bu süreçte, desteklerinden dolayı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na Silivri’nin ve Silivrililerin her zaman yanında olduğu için teşekkür ederim” dedi.           
 

Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı
Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı
Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı

Bakmadan Geçme