Silivri Belediyesi'nden Kurban Bayramında mezarlıklara ücretsiz ring servisi

Silivri Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların mezarlıkları kolaylıkla ziyaret edebilmesi için ücretsiz mezarlık ring servisi düzenlendi. Ring servisi sayesinde vatandaşlar ücretsiz bir şekilde Alipaşa Mezarlığı ve Yeni Mezarlığa rahatça ulaşabilecek.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediyesi, Kurban Bayramı'nda vatandaşların mezarlık ziyaretlerini daha kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için bayram boyunca sürecek mezarlık ring servislerini hayata geçirdi. Ücretsiz olarak sağlanacak mezarlık ring servisi, arefe günü ve bayramın dört günü boyunca hizmet verecek.

Ring servisi, Yeni Mezarlık ve Alipaşa Mezarlığı’na Arife günü ve bayram boyunca saat 10.00’da Ziraat Bankası önünden kalkacak ve her yarım saatte bir olacak şekilde düzenlenecek.

Silivri Belediyesi tarafından yapılan açıklamada “Vatandaşlarımızın mezarlık ziyaretlerini kolayca yapabilmesi için ring servislerini halkımızın hizmetine sunduk. Ring servisleri Arife günü ve bayram günü hizmet etmeye devam edecek” ifadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN