Silivri Belediyesi, Kapıda Sağlık Hizmetiyle yaşlıların yanında

Silivri Belediyesi, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Fener ve Küçükkılıçlı mahallelerinde yaşayan yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hem ihtiyaçlarını belirledi hem de sağlık taraması gerçekleştirdi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Ziyaretlerde, yaşlı vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen belediye ekipleri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ve sevgilerini iletti. Yaşlıların her zaman yanlarında olduklarını hissettirmek ve ihtiyaç duydukları her konuda destek olmak için çalıştıklarını belirten ekipler, Silivri Belediyesi'nin sosyal belediyecilik hizmetleri hakkında da bilgi verdi.

Ziyaretlerin en anlamlı anlarından biri ise, sağlık ekiplerinin yaşlı vatandaşların sağlık durumlarını yerinde kontrol etmesi oldu. Tansiyon ve şeker ölçümleri yapılan yaşlılara, sağlıklı yaşam önerileri de sunuldu. Sağlık durumları ile ilgili herhangi bir sorun yaşayan vatandaşların ise, ilgili sağlık kuruluşlarına yönlendirilmesi sağlandı.

Silivri Belediye’nden yapılan açıklamada, yaşlılara yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini belirterek, "Yaşlılarımız bizim için çok değerli. Onların tecrübelerinden faydalanmak, ihtiyaç duydukları her an yanlarında olmak, görevimiz olduğu kadar insani bir sorumluluktur da. Silivri Belediyesi olarak, yaşlılarımızın daha huzurlu ve güvenli bir yaşam sürmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz." denildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN