Silivri Belediye Başkanı'ndan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği'ne anlamlı ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılarak, dernek üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda, Başkan Bora Balcıoğlu, derneğin çalışmaları ve toplumun gelişimi için duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Başkan Bora Balcıoğlu, programda yaptığı konuşmada, "Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği gibi değerli sivil toplum kuruluşlarının, toplumumuzun gelişimi ve kalkınması için gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyorum." dedi. Derneğin, özellikle eğitim, kadın hakları ve sosyal yardımlaşma alanlarında yürüttüğü çalışmalara dikkat çeken Başkan Bora Balcıoğlu, "Bu tür faaliyetler, toplumsal dayanışmanın güçlenmesine ve daha yaşanabilir bir Silivri inşa edilmesine katkı sağlıyor." şeklinde konuştu.

Silivri Belediyesi olarak, sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde çalışmaya büyük önem verdiklerini belirten Başkan Bora Balcıoğlu, "Ortak akıl ve iş birliğiyle, daha güzel ve daha yaşanabilir bir Silivri için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Kahvaltı programının ardından Silivri sahilinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Bora Balcıoğlu, onlarla sohbet ederek talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Bora Balcıoğlu, "Hemşerilerimizle bir araya gelmek, onların taleplerini dinlemek ve sohbet etmek bizler için büyük bir mutluluk. Silivri'yi hep birlikte daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, program sonunda yaptığı açıklamada, "Silivri Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Şube Başkanı, kıymetli büyüğüm Mübeccel Çeşmecioğlu hocamıza ve kıymetli yönetimine, bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyorum. Silivri'de dayanışma ve birliktelik ruhuyla daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN