Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Trakya Belediyeler Birliği Meclis Toplantısına katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Süleymanpaşa'da düzenlenen Trakya Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'na katıldı. Toplantıda, bölgedeki belediyeler arasında işbirliği ve koordinasyonu artırma, ortak sorunlara çözüm üretme ve bilgi paylaşımını geliştirme konularında önemli kararlar alındı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda, birlik üyeleri yoğun katılım gösterdi. Gündem maddeleri arasında birlik başkanı, meclis başkan vekili ve divan kurulu üyelerinin yanı sıra encümen, plan-bütçe komisyonu ve dış ilişkiler komisyonu üyelikleri için seçimler yapıldı.

Toplantıda yapılan seçimle Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, 2024-2029 dönemi için Trakya Belediyeler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Başkan Balcıoğlu, Yüceer’i tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Başkan Bora Balcıoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Bölgemizdeki belediyelerimiz ile işbirliği ve koordinasyonu sağlamaya, ortak sorunlara çözüm üretmeye ve bilgi paylaşımını artırmaya yönelik önemli kararlar aldık. Yeni dönemde Trakya Belediyeler Birliği Başkanımız Candan Yüceer'e başarılar diliyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN