Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Başkan Balcıoğlu, Kadıköy mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Kadıköy Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Ziyareti sırasında esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Balcıoğlu, bayramın dayanışma ve birlik mesajını vurguladı.

Başkan Balcıoğlu’ndan kurban satış ve kesim alanlarına bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Belediyesi Kurban Satış ve Kesim Alanı’nı ziyaret etti. Ayrıca Gazitepe ve Kadıköy Mahallelerindeki kurban kesim alanlarını da ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, burada bulunan vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Balcıoğlu’ndan Şehit Annesine anlamlı bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Olcay Özcan’ın Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek, şehit annesi Hatice Özcan’a bayram ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Balcıoğlu, ziyaretinde şehit ailesine minnet ve şükranlarını sundu.

Başkan Balcıoğlu’ndan huzurevlerine bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Kumsal Yaşlı Bakım Merkezi’ni ve Silivri Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Başkan Balcıoğlu, ziyaretlerde yaşlılarla bayramlaşarak, onların bayram sevincini paylaştı.

Silivri protokolü bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kaymakamlığı tarafından Silivri Belediyesi Yaşar Kemal Sergi Fuaye salonunda düzenlenen protokol bayramlaşma törenine katılarak, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti. Törene, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, siyasi partilerin temsilcileri, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşları katıldı.

Başkan Balcıoğlu, Personeliyle bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı tatili öncesi son mesai gününde çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Balcıoğlu, Silivri Belediyesi nezdinde tüm Silivri halkının da bayramını kutladı.

Silivri Belediyesi'nden Kurban Bayramında mezarlıklara ücretsiz ring servisi

Silivri Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların mezarlıkları kolaylıkla ziyaret edebilmesi için ücretsiz mezarlık ring servisi düzenlendi. Ring servisi sayesinde vatandaşlar ücretsiz bir şekilde Alipaşa Mezarlığı ve Yeni Mezarlığa rahatça ulaşabilecek.

Silivri Zabıta Ekiplerinden bayram denetimi

Silivri’de, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde Silivri Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından tatlı, şekerleme, kuruyemiş imalatı ve satışı yapan işyerleri denetlendi.

Silivri’de bayram öncesi sokaklar ve caddeler temizlendi

Silivri’de yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle cadde, sokak ve meydanlarda detaylı temizlik çalışması yürütüldü. Silivri Belediyesi’nin yaptığı açıklamada, Silivri’nin cami, sokak, cadde ve meydanlarının bayrama hazır hale getirildiği belirtildi.

Güzel Sanatlar Akademisi Sertifika Töreni gerçekleşti

Silivri Belediyesi ve Nişantaşı Üniversitesi iş birliğiyle hayata geçirilen Güzel Sanatlar Akademisi’nin sertifika töreni ve müzik performans etkinliği, Selimpaşa Mahallesi’nde büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Etkinlikte, öğrencilerin sergilediği sahne performansları ve drama gösterileri büyük beğeni topladı.

TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Mezuniyet Coşkusu Yaşadı

TÜRAM Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri, mezuniyet töreninde büyük bir coşku yaşadı. Tören, Ezgi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Eğitim Kurumu Kurucu Temsilcisi Erkut Uysal, Okul Müdürü Mualla Varlıoğlu, İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Muhtar Yaman'dan örnek etkinlik

Ortaköy Mahallesi'nde muhtar Ramazan Yaman tarafından Meyve Ağacı Ormanı oluşturma etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe mahalle azaları, öğrenci velileri, okul müdürü ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Silivri Adliyesi'nde Hakim ve Savcı değişimi

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), 2024 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameyle 4 bin 9'u adli, 290'ı idari yargı olmak üzere toplam 4 bin 299 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Kararnameye göre Silivri Adliyesi'nde de görev değişiklikleri yapıldı.

AKOM'dan Yüksek Sıcaklık Uyarısı

Son meteorolojik verilere göre İstanbul, Afrika ve Basra kökenli sıcak hava dalgalarının etkisi altına giriyor.

Atakan Üstündağ Gençlik Meclisi başkanı

Silivri Kent Konseyi Gençlik Meclisi seçimi yapıldı.

Aykanat kadın meclisi başkanı oldu

Silivri Kent Konseyi Kadın Meclisi başkanlığı için seçim yapıldı.

Toplam 884 haber.