Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Silivri Belediyesi'nden Yeni Mahalle'ye Hız Kesici Set

Silivri Belediyesi ilçelerdeki trafik güvenliğini artırmak amacıyla Yeni Mahalle’deki Çiftçi Sokak’ta hız kesici set boya çalışmaları gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen set boyama çalışmaları mahalleli tarafından memnuniyetle karşılandı.

Başkan Bora Balcıoğlu, Çamurlu Deresi'nin Islahı için İSKİ ile toplantı gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu İSKİ Atıksu Daire Başkanı Mehmet Kadri Feyat, İski Kanal Proje Müdürü Muhammet Tiryakioğlu ve Altınorak Site Yönetimi ile Çamurlu Deresi’nin ıslahı için toplantı gerçekleştirdi.

Silivri'de yaz sezonu coşkulu konser ile başladı

Silivri, Temmuz 2024 - Silivri Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesi'nde düzenlenen "Yaza Merhaba Konseri" ile yaz sezonu büyük bir coşkuyla başladı. Yüzlerce Silivrili’nin katıldığı konsere, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu eşi Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte katıldı.

Silivri Belediyesi'nden Geleneksel Lavanta Hasat Şenliği Coşkusu

Silivri Belediyesi, bu yıl da Gümüşyaka Tarımsal Üretim ve Araştırma Merkezi'nde düzenlenen Geleneksel Lavanta Hasat Şenliği ile doğa ve tarım tutkunlarını bir araya getirdi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte lavanta tarlalarında hasat gerçekleşti.

Başkan Balcıoğlu ve Ekrem İmamoğlu’ndan Silivri’de Yerli Tohum Hasadı

2023 yılı hububat ekim döneminde, gönüllü çiftçilerin desteğiyle toplam 130 dekar alana ekimi yapılan 7 çeşit buğday; 82 dekar alana da 4 çeşit arpanın hasadına başlandı. Bugün Silivri’de hasadı gerçekleştirilen 5 çeşit yerli buğday tohumu, Tarım ve Orman Bakanlığı Araştırma Enstitüleri tarafından Kaya Onater’in tarlasında geliştirildi.

Başkan Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği’ni ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı ve yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırladı. Görüşme sırasında, kadın girişimciliği ve yerel ekonomik kalkınma konularında işbirliği olanakları ele alındı.

Başkan Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı makamında ağırladı. Görüşme sırasında belediyeler arasındaki işbirliği ve ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

Silivri'de Bir İlk: Op. Dr. Alperen Korucu'nun Modern Ortapedi Kliniği Açılıyor

29 Haziran 2024 Cumartesi günü, saat 12:30'da, Silivri'nin Yeni Mahalle bölgesinde ortopedi alanında bir ilk olacak modern bir klinik kapılarını açıyor. Kiptaş2 Konutları'nın karşısında yer alan 7055. Sokak No: 6/C adresinde bulunan bu klinik, Op. Dr. Alperen Korucu, Ortapedi ve Travmatoloji Uzmanı tarafından kuruldu.

Başkan Balcıoğlu, Semt pazarında esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Pazartesi günü Silivri’de kurulan semt pazarını ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, pazar ziyaretinde esnafın ve vatandaşların taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini not aldı.

Başkan Balcıoğlu, Silivri’nin geleceği için halkın görüşlerine başvuruyor

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri’nin 2025-2029 yıllarını kapsayacak stratejik planı için Silivrililerin görüşlerini toplamak üzere yeni bir katılım kampanyası başlattı. Başkan Balcıoğlu, bu girişimle ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetme hedefini bir adım daha ileri taşımayı amaçlıyor.

Başkan Balcıoğlu, Silivrispor kongresinde geleceğe yönelik mesajlar verdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivrispor’un yıllık kongresine katılarak kulübün bütçesinin belirlendiği ve yeni yönetim kurulunun seçildiği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Kongrede, Silivrispor’un bütçesi 52 milyon TL olarak onaylandı. Başkan Balcıoğlu, kulüple olan kişisel bağını vurgulayarak, Silivrispor’un ilçenin birlik ve beraberliğini yansıtan bir değer olduğunu ifade etti.

Başkan Balcıoğlu, Silivrililerle birlikte EURO 2024 Türkiye-Portekiz maçını izledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri sahiline kurulan LED ekranda vatandaşlarla birlikte A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası’ndaki Portekiz maçını izledi. Başkan Balcıoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada milli takımın genç yeteneklerine olan inancını vurguladı ve bir sonraki maç için umutlu olduğunu belirtti.

Başkan Balcıoğlu, Gölet Kafe Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Belediyesi Gölet Kafe Sosyal Tesislerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesiste vakit geçiren aileler ve çocuklarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

Başkan Balcıoğlu, Kale Park Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nda Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde vakit geçiren vatandaşları ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesislerdeki vatandaşlarla bayramlaşarak bayram coşkusunu paylaştı ve onlarla sohbet etti.

Başkan Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın İkinci Gününde Kavaklı Mahallesi’nde Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, esnafın ve vatandaşların bayram sevincini paylaştıktan sonra kurban kesim yerlerini ziyaret etti, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

Başkan Balcıoğlu’ndan doğduğup büyüdüğü köye bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın ilk gününde doğup büyüdüğü Gazitepe Mahallesi’ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, bayram coşkusunu paylaşırken esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi.

Toplam 884 haber.