Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Silivri Cemevi'nde Silivri Belediyesi ve İBB iş birliği ile çalışmalar hızlandı

Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iş birliği ile Silivri Cemevi'nde kullanım fonksiyonları açısından eksik olan alanların tamamlanması için çalışmalar hızlandı. Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı başkanı Süheyl Kırkıcı ile birlikte Silivri Cemevi’ni gezen Başkan Balcıoğlu, yapımına başlanmış ancak tamamlanamamış alanlar hakkında bilgi aldı.

Balcıoğlu: Medyamızı dördüncü kuvvet haline getirme mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yazılı bir açıklama yaptı.

Silivri Belediyesi, AB Erasmus Projesi 4. Ulusötesi Toplantısını Prag’da Gerçekleştirdi

Silivri Belediyesi tarafından yürütülen KA220-VET “An Innovative VET Perspective on Agriculture for Climate Change Adaptation” AB Erasmus projesinin 4. Ulusötesi toplantısı Prag, Çekya'da gerçekleştirildi. Toplantıya, Namık Kemal Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nden temsilciler katıldı.

Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” Açıldı

Silivri Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen, Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” Oğuz Aral Sanat Galerisinde açıldı. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Geçmiş Dönem CHP Milletvekili Süleyman Çelebi, İBB Meclis Üyesi Ufuk İnan ve CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür katılım sağladı.

Silivri Belediyesi Çocuk Etkinlikleri Başlıyor

Silivri Belediyesi, yaz döneminde çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici faaliyetler sunmaya hazırlanıyor. Temmuz ve Ağustos ayları boyunca sürecek olan bu etkinlikler, 24 Temmuz'da başlayacak ve 23 Ağustos'a kadar devam edecek. Oyun, dans, spor, masal atölyesi, resim, seramik ve sanat gibi pek çok dalda düzenlenen etkinliklere 3-12 yaş aralığındaki öğrenciler katılabilecek. Bu etkinlikler, çocukların yaz tatilini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini sağlayacak.

Börek Ustalarının Yarıştığı 14. Ortaköy Börek Festivali Başlıyor

Silivri Belediyesi, bu yıl 14'üncüsünü düzenleyeceği Ortaköy Börek Festivali ile börek severleri 27 Temmuz 2024 tarihinde bir araya getirecek. Festivalde ustalar, en lezzetli böreği yapmak için yarışacaklar. Ayrıca, festivalin finalinde ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir konser verecek.

Başkan Balcıoğlu, İBB İş Birliği Proje Toplantısı Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkilileriyle önemli bir proje toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda, Başkan Balcıoğlu'nun İBB ile gerçekleştirmeyi düşündüğü projeler üzerinde duruldu.

AK Parti'den Başsavcı Orhan Sağlam'a ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, teşkilat mensupları ile birlikte yeni göreve başlayan Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Silivri Belediyesi Kapınızda Ekibi Değirmenköy Mahallesi'nde Vatandaşları Dinledi

Silivri Belediyesi'nin 'Belediye Kapınızda' ekibi, Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ileterek Değirmenköy Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye Meclis Üyesi Şenol Fidan'ın da katıldığı ziyaret sırasında mahalle sakinlerinin talepleri ve önerileri dinlendi.

Başkan Balcıoğlu: Valilik makamı siyasete alet edilmiştir

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa'da Cumhur İttifakı yönetimi döneminde açılan Kadınlar Plajı'nın, CHP döneminde Anayasa'ya aykırı olduğu için kaldırılması üzerine İstanbul Valiliği'nin "yeniden açılması" yönündeki kararını eleştirdi. Başkan Balcıoğlu, bu durumu Valilik Makamı'nın siyasete alet edilmesi ve devletin kurumlarının kendi kendileriyle çelişmesi olarak yorumladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi sakinleri ile buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Uyumkent Sitesi sakinleri ile bir araya gelerek talep, görüş ve önerileri dinledi. Başkan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Uyumkent Site yönetimi ve sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz’da Açılıyor!

Silivri Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen, Sonay Kars Aslantürk’ün “Sonay Sübliminal Art Sergisi” 23 Temmuz Salı günü Oğuz Aral Sanat Galerisinde açılıyor. Açılışı 23 Temmuz Salı günü saat 14.00’de olacak olan sergi, 11.00-20.00 arasında halkla açık olarak düzenlenecek.

Başkan Balcıoğlu, Silivri Plajı'nda hemşehrileriyle buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, hafta sonunu Silivri Plajı'nda geçiren vatandaşlarla bir araya gelerek görüş ve önerilerini dinledi. Vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Başkan Balcıoğlu, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Ortaköy mahallesi'ne ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ortaköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyerek, fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Balcıoğlu Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda incelemelerde bulundu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi’nde bulunan Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nda incelemelerde bulundu. Balcıoğlu, Öğretmen Ali Yıldız Korusu’nun aktif bir şekilde kullanılması için gerekli çalışmaların yürütüleceğini açıkladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beş Başkan Yardımcısıyla ilk toplantısını gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, başkan yardımcıları Emine Tarin, Yavuz Alçi, Tan Hüseyin Kıroğlu, Meral Kutlu ve Fatih Yavuz ile ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu toplantı, Balcıoğlu'nun son atamalarıyla birlikte beş yardımcısıyla yaptığı ilk değerlendirme toplantısı oldu.

Toplam 884 haber.