Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Selimpaşa çevre dostu kapalı pazar yerine kavuşuyor

Silivri Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan çevre dostu proje Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri ve Etkinlik Alanı, 14 Nisan 2023 Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor. Açılışın hemen ardından kapalı pazar yerinde kurulacak gönül sofrasında iftar yemeği programı da gerçekleştirilecek.

Silivri -Çanakkale Arasında Mesafe Kısalıyor

Silivri- Çanakkale arasında yol mesafesi kısalıyor.

Yüzme akademisi öğrencileri paletli yüzme turnuvasına damga vurdu

Okullar Arası Paletli Yüzme Minikler İstanbul İl Birinciliği Yarışmalarına katılan Silivri Belediyesi Yüzme Akademisi öğrencileri; 4 altın, 6 gümüş ve 14 bronz olmak üzere toplamda 24 madalya kazanarak turnuvaya adeta damga vurdu.

Yılmaz: ‘Baronların değil, halkın belediye başkanıyım’

Dünya Romanlar Günü nedeniyle Silivri’de yaşayan Roman vatandaşlarla iftar programında bir araya gelen Başkan Yılmaz, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kardeşiniz, bu evladınız; sizin sofranızda, sizin ailenizde, hep sizin yanı başınızda olacak.” dedi.

Yüzme akademisi öğrencileri başarıya doymuyor

Silivri Belediyesi Yüzme Akademisinden 9 öğrenci, İstanbul İl Yüzme Temsilciliğinin düzenlediği Uzun Kulvar Ulusal Gelişim Projesi müsabakalarına katıldı. Müsabakalarda barajı geçen 4 Yüzme Akademisi öğrencisi, sezon boyunca faaliyet programında yer alan resmî turnuvalara katılma hakkı elde etti.

Başkan Yılmaz Bursa’da kadınlarla seslendi: Ant olsun!

Silivri Belediyesi, merkez mahallelerden oluşan ve 2.200 kadının katıldığı 8-9 Nisan 2023 tarihli Bursa Kültür Gezisi düzenledi. Bursa’nın tarihi ve dini yapılarının gezildiği etkinliğin iftar programlarında kadınlara seslenen Başkan Yılmaz, “Bu kardeşiniz, bu evladınız hep sizinle beraber, hep sizin yanınızda, hep sizin yarınınızda, hep sizin umutlarınızda sizlerle beraber olmaya devam edecek. Ant olsun, yemin olsun!” dedi. 15-16 Nisan kafilesinde ise belde ve köylerdeki kadınlar Bursa’yı gezecek.

2022 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Silivri Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi. Faaliyetlere ilişkin detaylı bir sunum yapan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin kaderine terk edilen sorunlarını, kördüğüm haline gelmiş problemlerini, insanlarımızı adeta kara kara düşündüren meselelerini çözüme kavuşturduk. Hamdolsun inançlıyız, kararlıyız ve güçlüyüz!” dedi.

Hayati Arkaz 3. sırada

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde MHP'den aday olacak olan milletvekilleri belli oldu.

'Teknopark Silivri'ye katma değerler sunacak'

Silivri Belediye Meclisi 2023 yılı nisan ayı toplantısında konuşan Başkan Yılmaz, Fatih Mahallesi'ne 5 hekimli bir sağlık ocağı yapılacağını müjdeledi. Başkan Yılmaz ayrıca Kadir Has Üniversitesi iş birliğiyle Silivri'ye kazandırılacak Teknoparkın inşaat işlerinin başlamak üzere olduğunu açıkladı.

Başkan Yılmaz: 'Tek bilek tek yüreğiz biz Türkiye'yiz'

Silivri Anadolu İl Dernekler Birliği üyeleri ve yöre derneği başkanları ile hafta sonu iftarında bir araya gelen Başkan Yılmaz, 'Bizlerle güç birliği yaparak depremin yaralarını sarmaya çalışan tüm Silivrili hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız! Adımız bir, anımız bir, acımız bir! Biz büyük bir aileyiz. Doğudan batıya, kuzeyden güneye tek bilek, tek yüreğiz biz Türkiye'yiz.' dedi.

Encümen ve komisyon üyeleri belli oldu

Silivri Belediyesi 2023 yılı nisan ayı meclis toplantısında yapılan oylamalar neticesinde Encümen Üyeleri ve Komisyon Üyeleri belirlendi.

Arslantaş: Türkiye için hemen şimdi

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Aday Adayı Hakan Arslantaş, ‘Türkiye Yüzyılı’na vurgu yaparak, “Türkiye için hemen şimdi” dedi.

Nisan ayı meclis toplantısı pazartesi günü yapılacak

Silivri Belediye Meclisinin Nisan Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumu, 03 Nisan 2023 Pazartesi Günü 10.30’da gerçekleştirilecek.

Alibey Mahallesi Sarıbekirler Bölgesi Baştan Sona Yenileniyor

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Sokak Yenileme Projeleri” aralıksız devam ediyor. Silivri Belediyesi öncülüğünde BEDAŞ ve Türk Telekom iş birliğiyle Alibey Mahallesi Sarıbekirler Bölgesinde altyapı ve üstyapı yenileme çalışmaları başladı.

Varnalı Konutlarında Anahtar ve Tapu Teslim Sevinci

Silivri Belediyesi ve Saral İnşaat iş birliğiyle kentsel dönüşüm süreci tamamlanan Varnalı Konutları için anahtar ve tapu teslim töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Belki kentsel dönüşüm projelerinin tamamını yapamayız ama Hz. İbrahim’i yakacak ateşi söndüremeyeceğini bildiği halde o ateşe su taşıyan karınca misali, biz de bu ateşe su taşımaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yılmaz Akören’e verdiği bir sözü daha tuttu

Silivri Belediyesi tarafından yapılan Akören Park ve Spor Alanı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Biz Silivri’yi; köyleriyle, beldeleriyle, ormanıyla, deniziyle, sahiliyle, turizmiyle, sanayisiyle ve tarımıyla kucaklayan, bütüncül bir anlayışla yöneteceğiz demiştik. Verdiğimiz bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Toplam 884 haber.