Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Başkan Balcıoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam’ı makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam’ı makamında ağırladı. Ziyareti için Sağlam’a teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, iki kurumun birlikte çalışmaya devam edeceğini belirtti.

Balcıoğlu: Silivri'yi korumak için ne gerekiyorsa yapacağız

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu; Alipaşa Merası'nın imara açılmasına şiddetle karşı olduklarını söyledi.

Işıklar’dan “tarım soykırımı” çıkışı

Silivri eski belediye başkanı Özcan Işıklar, Alipaşa Mahallesi'nde bakanlık tarafından imara açılacak olan arazi ile ilgili sert tepki gösterdi.

Tarım alanına sanayi imarı!

2009 ve 2012 yıllarında onaylanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı ile 1/5000 Ölçekli Nazım İmar planlarında “Tarım Nitelikli Alan” fonksiyonlarında bulunan Alipaşa Mahallesindeki yaklaşık 100 dönümlük arazinin tarımsal nitelikteki durumu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından değiştirildi. “Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı”na alınan araziye fabrika yapılmasının önü açıldı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’ndan Güreş Ağalarına Ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nin Güreş Ağası Ufuk Özünlü ve önceki yılların ağası Seyfettin Selim’i ziyaret etti. Bu anlamlı ziyaretlerde, Balcıoğlu, 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri’ne davetlerini iletti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’i Ziyaret Etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'i ziyaret etti. Ziyarette, Başkan Balcıoğlu ve beraberindeki heyet, 24 Ağustos’ta düzenlenecek olan 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri için Başkan Güzel’i davet etti.

19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri İçin Hazırlık Toplantısı Gerçekleşti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 19’uncu Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri öncesinde güreş komitesi ile bir araya gelerek hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Silivri'de Altyapı ve Yol Bakım Çalışmalarında Son Durum

Silivri Belediyesi, ilçedeki altyapı ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyor. Son yapılan yenileme ve onarımlar kapsamında bu alanlarda çalışmaların etkinliğini artırdı. Yayaların ve sürücülerin konforu için yürütülen çalışmalarda bazı bölgelerde sona yaklaşıldı.

Müjdat Gürsu'nun Anısına Veteran Futbol Turnuvası Düzenlendi

Silivri’de, Silivri’nin yetiştirdiği futbolcu Müjdat Gürsu anısına Veteran Futbol Turnuvası düzenlendi. Turnuvaya Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı. Başkan Balcıoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen açılış maçı, futbolseverleri bir araya getirdi.

Silivri'de Görkemli Düğün

Silivri’nin önde gelen iş insanlarından Murat Yıldız’ın kızı Rabia Yıldız, Can Taşçı ile hayatını birleştirdi.

Odak Okulları Yeni Döneme Güçlü Bir Başlangıç Yapıyor

Odak Okulları, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına kısa bir süre kala, akademik kadrosuyla düzenlenen oryantasyon toplantısında bir araya geldi.

Silivri Eski Sanayi Bölgesinde Üst Geçit Yapım Çalışmaları Başladı

Silivri Eski Sanayi Bölgesi'nde, Silivri Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yeni üst geçit yapım çalışmaları başladı. Uzun yıllar hizmet veren ancak ekonomik ömrünü tamamladığı için tehlike arz eden üst geçidin kaldırılmasının ardından, yeni üst geçidin yapım çalışmaları sürüyor.

Silivri Belediyesi'nin “Belediye Kapınızda” Projesi, Pazartesi Pazarında Vatandaşlarla Buluştu

Silivri Belediyesi'nin Belediye Kapınızda projesi, vatandaşların belediyecilik hizmetlerine daha kolay erişimini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Bu hafta da Belediye Kapınızda ekipleri, Pazartesi Pazarında vatandaşlarla bir araya geldi.

40. Değirmenköy Domates Festivali Tarımın ve Eğlencenin Buluşma Noktası Oldu

Silivri Belediyesi tarafından bu yıl 40’ıncısı düzenlenen Domates Festivali, zengin etkinlik programı ve ünlü sanatçı Ziynet Sali’nin muhteşem performansıyla gerçekleşti.

Barlas: “Festival Değil, Kalıcı Hizmet Daha Önemlidir”

Geçmiş dönem AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Tarım Komisyonu Başkanlığı görevini yürüten Sami Barlas, Silivri Belediyesi’nin devam eden Değirmenköy Domates Festivali ve Tarım Şenliği’ni hedef alarak eleştirilerde bulundu. Barlas, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, festival gibi etkinlikler yerine kalıcı hizmetlerin öncelikli olması gerektiğini vurguladı.

Selimpaşa TOKİ’de 20 Bin Kişinin Sağlığı Tehlikede

Silivri Selimpaşa mahallesinde yer alan TOKİ Selimpaşa Emlak Konutları’nda yaşayan 20 bin kişinin sağlığı ciddi bir tehditle karşı karşıya. Site Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Aslan tarafından yapılan basın açıklamasında, bölgede faaliyet gösteren iki firmanın çevreye ve insan sağlığına zarar verdiği iddiaları gündeme getirildi.

Toplam 884 haber.