Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

Silivri Belediyesi Adına Düzenlenen At Yarışını Maximus Power Kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda, Türkiye Jokey Kulübü tarafından Silivri Belediyesi adına düzenlenen at yarışı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusuyla gerçekleştirildi. Yarışa Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu da katıldı. Organizasyonda emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Başkan Balcıoğlu, tüm jokey ve at sahiplerine başarılar diledi.

Silivri Belediyesi Tarafından Yaz Spor Okulu Kapanış Töreni Gerçekleştirildi

Silivri Belediyesi tarafından ilçede yaşayan öğrencilerin yaz tatilinde sporla iç içe olması amacıyla düzenlenen ücretsiz Yaz Spor Okulları'nın kapanış töreni gerçekleştirildi. Törene Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, Silivrispor Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, Meclis Üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

Silivri Belediyesi Yeşil Alanlarda Bakım ve Onarım Çalışmalarını Sürdürüyor

Silivri Belediyesi, ilçe genelinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalarla birlikte yeşil alanlar ve parkların bakım ve onarımına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin dört bir yanında gerçekleştirilen bu kapsamlı çalışmalarla, Silivri’nin daha yaşanabilir ve estetik bir görünüme kavuşması hedefleniyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan Hataylı Öğrencilere Destek

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı yaklaşırken, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Hatay'daki öğrencilere desteğini sürdürmeye devam ediyor. Silivri Belediyesi Afet ve Koordinasyon Merkezi'nde hazırlanan çanta ve kırtasiye paketleriyle, bu öğrencilerin yeni eğitim yılına eksiksiz bir şekilde başlamaları hedefleniyor.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu 23. Geleneksel Erguvan Festivali’ne katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel’in davetiyle 23. Geleneksel Erguvan Festivali’nin açılışına katılmak üzere Çatalca'da Çatalcalı vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, festivale katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, bölgenin kültürel değerlerini yaşatmanın önemine vurgu yaptı.

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi’nin Düzenlediği İngilizce Dil Eğitim Kursu Sertifika Töreni Gerçekleştirildi

Silivri Belediyesi ve Kadir Has Üniversitesi iş birliği ile düzenlenen İngilizce dil eğitimi kursu sertifika töreni düzenlendi. Yaz boyu alanında uzman eğiticilerden dil eğitimi alan öğrenciler, törende heyecanlı dakikalar yaşadı.

Başkan Balcıoğlu: Silivri esnafını ekonomik zorluklarla baş başa bırakmayacağız

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçede faaliyet gösteren kuaför esnafını ziyaret etti. Esnafa moral verip ihtiyaç ve talepleri dinleyen Başkan Balcıoğlu, kuaförlere özel olarak hazırlanan tıraş önlüklerini hediye etti.

30 Ağustos Turnuvası’nda Başkan Balcıoğlu Milli Tenisçi İrem Kurt ile Kortta

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 30 Ağustos Zafer Haftası kapsamında düzenlenen Tenis Turnuvası’nda Milli Tenisçi İrem Kurt ile yer aldı. Başkan Balcıoğlu, turnuva sonrası yaptığı konuşmada, Silivri’yi sporun ve sporcunun kenti yapma hedeflerine kararlılıkla devam ettiklerini söyledi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Milli Tenisçi İrem Kurt'u Makamında Ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Milli Tenisçi İrem Kurt’u makamında ağırladı. Başkan Balcıoğlu, İrem Kurt’un elde ettiği uluslararası başarılardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç sporcuya olan inancını ve desteğini vurguladı.

13. Kadıköy Karpuz Festivali'nde Türk Sanat Müziği Rüzgarı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Kadıköy Karpuz Festivali, unutulmaz anların yaşandığı bir geceye ev sahipliği yaptı. Türk Sanat Müziği'nin sevilen ismi Muazzez Ersoy’un muhteşem konseri ile unutulmaz anlara sahne oldu. Kadıköy’ün benzersiz iklim özellikleriyle yetişen Kadıköy Karpuzu için En İyi Karpuz Yarışması düzenlendi.

19’uncu Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri Kavaklı’da gerçekleşti

Silivri Belediyesi’nin düzenlediği 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri gerçekleşti. Heyecanlı ve çekişmeli geçen müsabakaların sonunda, Başpehlivan Yıldıray Pala, Erkan Taş’ı mağlup ederek altın kemere sahip oldu. Silivrili güreşçi İsmet Karabulut ise, Büyük Orta Boyu’nda sergilediği performansla birinciliğe hak kazandı.

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geli’den Başkan Balcıoğlu’na ziyaret

Lalapaşa Belediye Başkanı Zafer Sezgin Geldi Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, Başkan Geldi’ye ziyareti için teşekkürlerini iletti.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Naciye Yaprak ve İBB Meclis Üyesi Ali Rıza Değirmenci Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu’nu ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Naciye Yaprak ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclis Üyesi Ali Rıza Değirmenci’yi makamında ağırladı. Ziyarette, Silivri’deki çalışmalar ve projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri Lansmanı Gerçekleştirildi

Silivri’de bu yıl 19’uncusu düzenlenen Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşlerinin lansmanı gerçekleştirildi.

CHP’li Başkanlar Akgün’ün misafiri oldu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, İstanbul 3. Bölge Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Toplantıda, bölgeye daha iyi hizmet sunmak amacıyla işbirliği olanakları ve ortak projelerin geliştirilmesi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Balcıoğlu, Silivri'de Yükselenler Teknoloji Mağazasının Açılışını Gerçekleştirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yükselenler Teknoloji’nin açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin sürekli gelişen bir ilçe olduğunu vurguladı, yeni açılan iş yerlerinin ilçeye kattığı değerden söz etti.

Toplam 884 haber.