Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım Haberleri

Fatma Sarıbıyık Yıldırım haberleri, haber editörü Fatma Sarıbıyık Yıldırım tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fatma Sarıbıyık Yıldırım'a ait haberler

CHP örgüt toplantısı düzenliyor

CHP Silivri İlçe Örgütü bir araya geliyor.

Kömür: Kadınlar plajının kapatılma kararı yasal zorunluluklardan kaynaklıdır

CHP Silivri İlçe Başkanı İbrahim Kömür, Selimpaşa'da kapatılan kadınlar plajı tartışmasına dahil oldu.

Başkan Balcıoğlu, İBB Meclisi'nde Kadınlar Plajı tartışmalarına açıklık getirdi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde belediye tarafından kapatılan kadınlar plajı hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Kömür: İlçe kongresinde adayım

CHP Silivri İlçe başkanı İbrahim Kömür, ilçe başkanlığı için yeniden aday olacağını söyledi.

Odak Koleji öğrencileri Avrupa’da

Odak Koleji öğrencileri, Almanya, Slovakya, Avusturya, Çekya ve Polonya'yı ziyaret edecek.

Başkan Balcıoğlu, CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine katıldı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Sena Balcıoğlu ile birlikte CHP Silivri Kadın Kolları Kongresine katıldı. Kongrede Derya Ural Erdim, Kadın Kolları Başkanı olarak yeniden seçildi.

Başkan Balcıoğlu, Ufuk Bek’i söyleşi ve imza gününde yalnız bırakmadı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ufuk Bek’in yazdığı “Bir Kulübün Doğuşu: Silivrispor Tarihi” kitabının söyleşi ve imza günü etkinliğine katıldı. Silivri Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, Silivrispor’un tarihine ışık tutarak geniş bir katılımcı kitlesini ağırladı.

Başkan Balcıoğlu: Silivri, 81 ilden gelen hemşehrilerimizin birlikte yaşadığı bir Türkiye mozaiği

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Ordu Kabataş İlçesi Kayıncıklılar Derneği’nin Büyükçavuşlu Mahallesi Mesire Alanı’nda düzenlediği piknik etkinliğine katıldı.

Başkan Balcıoğlu'ndan Silivri Su Sporları Kulübüne ziyaret

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Su Sporları Kulübüne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Balcıoğlu, Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi’ni ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, film endüstrisine dair faaliyetlerin ve sinema kültürünün yanı sıra fotoğrafçılığın geçmişini bugünümüzle buluşturan "Fotoğrafçılık ve Yeşilçam Sergi Evi"ni ziyaret etti. Bu özel ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, sergide yer alan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı ve serginin önemine de vurgu yaptı.

Başkan Balcıoğlu: Silivri'de dayanışma kültürünü daha da güçlendireceğiz

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hayata geçirilen önemli sosyal sorumluluk projelerinden Sosyal Yardım Marketi ve Sosyal Yardım Mağazası'nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretinde, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün önemine vurgu yapan Başkan Balcıoğlu, "Alan el veren eli görmeyecek bir şekilde Silivri'mizde dayanışma kültürünü daha da ileriye taşıyacağız." dedi.

Başkan Balcıoğlu, Mübadele Müze Evi'ni ziyaret etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, tarihi ve kültürel mirası gelecek nesillere aktarma misyonuyla kurulan Mübadele Müze Evi'ni ziyaret etti. Müzede sergilenen eserleri inceleyen ve mübadele dönemine ait hikayeleri dinleyen Başkan Balcıoğlu, "Geçmişte yaşanan acıları unutmadık, unutturmayacağız. Mübadele Müze Evi, tarihimize ışık tutan ve gelecek nesillere önemli bir miras bırakan değerli bir mekân." dedi.

Başkan Balcıoğlu, geleceğin bilim insanlarını ve sanatçılarını tebrik etti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bilim Sanat Şenliği'ne katılarak, öğrencilerin yıl boyunca yaptıkları bilimsel ve sanatsal çalışmaları yakından inceledi. Şenlik boyunca öğrencilerle sohbet eden ve onların heyecanına ortak olan Başkan Balcıoğlu, geleceğin bilim insanlarını ve sanatçılarını tebrik etti.

Başkan Balcıoğlu: Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışacağız

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yolçatı Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşarak, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinledi. Mahallede özellikle kadınların dile getirdiği konuları not alarak çözüm üretme sözü verdi.

Başkan Bora Balcıoğlu Çeltik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çeltik Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun, talep ve önerilerini dinledi. Mahalle sakinlerinin özellikle kadınlarının dile getirdiği konuları not alarak çözüme kavuşturmak için çalışacaklarını belirtti.

Başkan Balcıpğlu: Denizlerimizi korumak, geleceğimize sahip çıkmak demektir

Silivri Belediyesi, Marmara Denizi Günü kapsamında düzenlediği etkinlikte deniz kirliliğine dikkat çekti. Etkinlikte dalgıçlar denizden çıkardıkları atıklarla kirliliğin boyutlarını gözler önüne serdi.

Toplam 884 haber.