Başkan Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği'ni ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı ve yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırladı. Görüşme sırasında, kadın girişimciliği ve yerel ekonomik kalkınma konularında işbirliği olanakları ele alındı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı ve yönetim kurulu üyelerini belediyede ağırlayarak, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve yerel ekonominin güçlendirilmesi konularında görüşmeler gerçekleştirdi. Başkan Balcıoğlu, kadın girişimcilerin ilçedeki rolünün önemine vurgu yaparak, belediye olarak her zaman yanlarında olacaklarını belirtti.

Başkan Balcıoğlu, görüşme sırasında yaptığı açıklamada, “Kadın girişimciliğinin desteklenmesi, ilçemizin ekonomik kalkınması için büyük önem taşıyor. Belediye olarak, kadın girişimcilerimizin her zaman yanındayız ve onlara destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Dernek Başkanı Öznur Kırkıcı ise, Başkan Balcıoğlu’na teşekkür ederek, “Başkanımızın kadın girişimciliğine verdiği destek bizler için çok değerli. Ortak projeler ve işbirlikleri ile ilçemizi daha da geliştireceğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Görüşme sırasında, kadın girişimciler için eğitim programları, finansal destekler ve pazarlama olanakları gibi konular ele alındı. Toplantı sonunda, gelecekte hayata geçirilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN