Başkan Balcıoğlu, Personeliyle bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı tatili öncesi son mesai gününde çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Balcıoğlu, Silivri Belediyesi nezdinde tüm Silivri halkının da bayramını kutladı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı tatilinden önceki son iş gününde Silivri Belediyesi personelleriyle teker teker bayramlaştı. Bayram öncesi yapılan çalışmalarda görev alan tüm personellere teşekkür eden Balcıoğlu, Silivri’nin bayrama en güzel şekilde hazırlandığını ifade etti.

Birlikte çalışmanın önemi hakkında konuşan Başkan Balcıoğlu, “Silivri için hep birlikte çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Vatandaşımızın bizden beklentisi büyük, bu beklentiyi karşılamak zorundayız. Bunu da her birlikte çalışarak, ekip ruhuyla yapacağız. Hepinize emekleriniz için teker teker teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye personellerinin yanı sıra Silivri halkının da bayramını kutlayan Balcıoğlu, “Silivri Belediyesi personeli yanı sıra tüm vatandaşlarımızın da bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Sevdiklerinizle huzurlu ve mutlu bir bayram olması dileğiyle” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN