Başkan Balcıoğlu'ndan Şehit Annesine anlamlı bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tekirdağ'ın Hayrabolu ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Olcay Özcan'ın Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki evini ziyaret ederek, şehit annesi Hatice Özcan'a bayram ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Balcıoğlu, ziyaretinde şehit ailesine minnet ve şükranlarını sundu.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde şehit olan Olcay Özcan’ın Silivri Kadıköy Mahallesi'ndeki evini ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, şehit annesi Hatice Özcan ile bayramlaşarak, bu anlamlı bayram gününde şehit ailesinin yanında olduğunu belirtti.

Ziyarette konuşan Başkan Balcıoğlu, “Şehitlerimizin aileleri bizler için en değerli emanetlerdir. Olcay Özcan, vatanımızın bağımsızlığı ve güvenliği için canını feda etti. Onun ve tüm şehitlerimizin hatırası önünde saygıyla eğiliyoruz. Bu bayramda şehit annemiz Hatice Özcan’ı ziyaret ederek, minnet ve şükran duygularımızı ifade etmek istedik” dedi.

Başkan Balcıoğlu, şehitlerin ailelerine duyulan saygı ve minnettarlığın toplumun her kesiminde hissedilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim için bir onur ve görevdir. Hatice Annemiz nezdinde tüm şehit yakınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” diye konuştu.

Hatice Özcan, ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Balcıoğlu’na teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN