Başkan Balcıoğlu'ndan huzurevlerine bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Kumsal Yaşlı Bakım Merkezi'ni ve Silivri Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi'ni ziyaret ederek, huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Başkan Balcıoğlu, ziyaretlerde yaşlılarla bayramlaşarak, onların bayram sevincini paylaştı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle Kumsal Yaşlı Bakım Merkezi ve Silivri Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi’ni ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, huzurevinde kalan yaşlılarla bayramlaşarak, sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında büyüklerin anılarını dinleyen ve onlara moral veren Başkan Balcıoğlu, bayramın sevgi, hoşgörü ve dayanışma duygularını pekiştirdiğini belirtti.

Başkan Balcıoğlu, “Kurban Bayramı, sadece sevdiklerimizle değil, toplumumuzun tüm kesimleriyle dayanışma içinde olmamız gereken bir zaman. Bugün, büyüklerimizi ziyaret ederek onların bayramını kutladık ve güzel anılar biriktirdik. Onların yüzündeki tebessüm, bayramımızı daha anlamlı kıldı” dedi.

Başkan Balcıoğlu, ziyaret sırasında huzurevi personeline de özverili çalışmaları ve yaşlılara sundukları hizmetler için teşekkür ederek, Silivri Belediyesi olarak her zaman onların yanında olduklarını vurguladı. Balcıoğlu, “Büyüklerimiz bizim için çok değerli. Onların mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN