Başkan Balcıoğlu'ndan doğduğup büyüdüğü köye bayram ziyareti

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı'nın ilk gününde doğup büyüdüğü Gazitepe Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, bayram coşkusunu paylaşırken esnafın ve vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinledi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı’nın coşkusunu doğup büyüdüğü Gazitepe Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek kutladı. Gazitepe Mahallesi esnafıyla bayramlaşan Başkan Balcıoğlu, onların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Başkan Balcıoğlu, bayram vesilesiyle yaptığı açıklamada, “Kurban Bayramı, kardeşlik, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı günlerdir. Bugün, doğduğum ve büyüdüğüm Gazitepe Mahallesi’nde esnafımızla ve hemşehrilerimizle bayram coşkusunu paylaşmak benim için büyük bir mutluluk. Gazitepe Mahallesi esnafımızın yanında olmak, onların bayramını kutlamak ve ihtiyaçlarını dinlemek bizim için büyük önem taşıyor. ‘Silivri Birlikte Güzel’ diyen bir anlayışla, hep birlikte daha güzel bir Silivri için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN