Başkan Balcıoğlu, Kurban Bayramı'nın İkinci Gününde Kavaklı Mahallesi'nde Esnaf ve Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Kavaklı Mahallesi'ni ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, esnafın ve vatandaşların bayram sevincini paylaştıktan sonra kurban kesim yerlerini ziyaret etti, vatandaşların taleplerini ve önerilerini dinledi.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kavaklı Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle esnafıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, bayramlaşma sırasında esnafın taleplerini ve sorunlarını dinleyerek, onlara belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyaret sırasında mahalledeki kurban kesim yerlerine de giderek incelemelerde bulundu.

Başkan Balcıoğlu, ziyaretinde esnaf ve vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirerek, bayram coşkusunu paylaştı. Balcıoğlu, esnafla olan konuşmasında, “Kurban Bayramı, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en güzel şekilde yaşadığımız günlerden biridir. Bugün, Kavaklı Mahallesi’nde esnafımız ve vatandaşlarımızla bayramlaşmak, onların yanında olduğumuzu göstermek benim için büyük bir mutluluk. Hem esnafımızın hem de vatandaşlarımızın taleplerini dinledik ve onların sorunlarını çözmek için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. ‘Silivri Birlikte Güzel’ diyerek, hep birlikte daha güzel bir Silivri için çalışacağız,” ifadelerini kullandı.

Başkan Balcıoğlu, bayramlaşmanın ardından Kavaklı Mahallesi’ndeki kurban kesim yerlerini ziyaret etti. Kurban ibadetini yerine getiren vatandaşlarla bayramlaşarak, onların kurban kesim alanlarındaki memnuniyetlerini ve varsa ihtiyaçlarını dinledi. Kesim yerlerindeki hijyen ve düzen hakkında bilgiler alan Balcıoğlu, vatandaşların kurbanlarını sorunsuz bir şekilde kesebilmeleri için belediyenin sunduğu hizmetlerin etkinliğini gözlemledi.

Vatandaşlar, Başkan Balcıoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, bayramın ikinci gününde mahallelerine gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkürlerini ilettiler. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN