Başkan Balcıoğlu, Kale Park Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı'nda Silivri Belediyesi Kale Park Sosyal Tesislerinde vakit geçiren vatandaşları ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesislerdeki vatandaşlarla bayramlaşarak bayram coşkusunu paylaştı ve onlarla sohbet etti.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle Kale Park Sosyal Tesislerinde bulunan vatandaşlarla bir araya gelerek bayramlaştı. Ziyareti sırasında, vatandaşlarla yakından ilgilenen Balcıoğlu, onların bayramlarını kutladı ve iyi dileklerini iletti.

Başkan Balcıoğlu, parkta vatandaşlarla yaptığı sohbetlerde, “Kale Park Sosyal Tesislerimiz, bayram coşkusunun ve mutluluğunun yaşandığı özel bir yer. Burada vatandaşlarımızla bayramlaşmak, onların mutluluğuna ortak olmak bizim için büyük bir sevinç kaynağı. Bayramlar, birlik ve beraberliğin en güzel şekilde yaşandığı günlerdir. ‘Silivri Birlikte Güzel’ diyerek, halkımızla birlikte daha güzel bir Silivri inşa etmek için çalışmaya devam edeceğiz,” dedi.

Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu, çocuklarla da yakından ilgilendi. Çocuklara bayram hediyeleri dağıtan Balcıoğlu, çocukların yüzlerindeki sevinci görmenin kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. “Çocuklarımızın bayram sevincini paylaşmak, bayramın anlamını ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne seriyor,” diye ekledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN