Başkan Balcıoğlu, Gölet Kafe Sosyal Tesislerinde Vatandaşlarla Bayramlaştı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla Silivri Belediyesi Gölet Kafe Sosyal Tesislerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı. Başkan Balcıoğlu, sosyal tesiste vakit geçiren aileler ve çocuklarla bir araya gelerek bayram sevincini paylaştı.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Kurban Bayramı kapsamında Gölet Kafe Sosyal Tesislerinde vakit geçiren vatandaşlarla buluştu. Ziyaret sırasında vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Balcıoğlu, onlara iyi dileklerini ileterek bayram coşkusunu paylaştı. Tesiste bulunan ailelerle sohbet eden Balcıoğlu, çocuklarla yakından ilgilenerek onların bayramını kutladı.

Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, “Gölet Kafe Sosyal Tesislerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek Kurban Bayramı’nın coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık. Bayramlar, birlik ve beraberliğin, paylaşma ve hoşgörünün en güzel şekilde yaşandığı zamanlardır. Bugün burada vatandaşlarımızla birlikte olmak, onların bayramını kutlamak bizim için çok değerli,” dedi.

Gölet Kafe’de çocuklara bayram hediyeleri de dağıtan Başkan Balcıoğlu, onların sevinç dolu anlarına ortak oldu. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini de dinleyen Balcıoğlu, sosyal tesislerin daha etkin kullanımı için önerileri not aldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN