Başkan Balcıoğlu Cumhuriyet Mahallesi'nde yenileme çalışmaları devam eden parkı inceledi

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Cumhuriyet Mahallesi Hacı Cemil Umuç Sokağı üzerinde bulunan atıl durumdaki parkın tadilat ve yenileme işlemlerini yerinde inceledi. Yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla toplam 1,406 m² alana sahip olacak park, Cumhuriyet Mahallesi sakinleri için yeni bir alternatif oluşturacak.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Park içinde yer alacak 232 m²'lik çocuk oyun alanı, minik ziyaretçiler için güvenli ve eğlenceli bir ortam sunacak. Ayrıca, 43 m²'lik fitness alanı ve 245 m²'lik basketbol sahası gençleri için alternatif oluşturacak.

Baştan aşağı yenilenen parkta piknik masaları, banklar ve kamelyalar gibi oturma alanları; ziyaretçilere dinlenme ve keyifli vakit geçirme imkânı sunmayı hedefliyor. Ayrıca çalışmaların tamamlanmasıyla parka çeşitli ağaç ve çalı türleri dikilerek yeşil alanlar oluşturulacak.

Parkın yenilenmesiyle ilgili konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, "Çocuklarımıza oyun oynayabilecekleri, ailelerimizin ise keyifli vakit geçirebileceği yeni bir alan oluşturmak için çalışıyoruz.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN