Başkan Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı makamında ağırladı

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'ı makamında ağırladı. Görüşme sırasında belediyeler arasındaki işbirliği ve ortak projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

PAYLAŞ
Silivri Özel Haber - Fatma Sarıbıyık Yıldırım

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ı Silivri’de ağırlayarak, belediyeler arası işbirliğini güçlendirmek ve ortak projeler hakkında fikir alışverişinde bulunmak üzere bir araya geldi. Görüşme, her iki belediyenin mevcut ve gelecekteki projeleri üzerinde işbirliği yapma konusundaki kararlılıklarını pekiştirdi.

Görüşme sırasında her iki başkan da belediyelerinin hayata geçirdiği projeler ve gelecekte planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ortak projeler ve işbirliği konuları üzerine yapılan bu görüşme, iki ilçe arasındaki bağları daha da güçlendirdi ve gelecekteki işbirliklerinin önünü açtı.

Başkan Balcıoğlu, Beylikdüzü Belediyesi ile sürdürülen işbirliğinin her iki ilçenin de yararına olacağını belirterek, “Silivri ve Beylikdüzü arasındaki bu işbirliği, bölgemizin gelişimine ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmamıza katkı sağlayacak. Ortak projelerimizle ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik ve gelecekteki çalışmalarımız için önemli adımlar attık” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN