Yalçın: Volkan Yılmaz'ı anmaktan korkmayın, yapılan hizmeti görmezden gelmeyin!

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın'dan Değirmenköy Tarım Şenliğinde konuşmacılar arasında bulunan Ziraat Odası ve Yağlı Tohumlar Başkanlarını eleştirerek 'Volkan Yılmaz'ı anmaktan korkmayın, yapılan hizmeti görmezden gelmeyin' dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen Değirmenköy Tarım Şenliği'nin açılış töreninde Ziraat Odası ve Yağlı Tohumlar Başkanlarının konuşmalarını eleştirerek, bu kişilerin esas görevlerinin bölge çiftçilerini temsil etmek ve onların menfaatlerini gözetmek olduğunu, ancak bu görevlerini yerine getirmediklerini öne sürdü “Esas görevleri bölge çiftçilerimizi temsil etmek ve onların menfaatlerini gözetmek olan ama esasen bulundukları koltukları kendi çıkar ve menfaatleri için kullananlar, Geçmiş dönem Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın Silivrili çiftçilerimize verdiği desteği konuşmalarında yer vermeyip unutturacaklarını düşünüyorlarsa hatırlatalım!” dedi.
Yalçın, yaptığı açıklamada, eski Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın Silivrili çiftçilere verdiği desteğin konuşmalarda yer almamasına tepki gösterdi. Yılmaz döneminde çiftçilere sağlanan ayçiçek ve arpa tohumu desteği, saman ve silaj desteği gibi katkıları hatırlatan Yalçın, bu desteklerin toplam maddi değerinin yaklaşık 40 milyon TL olduğunu vurguladı.

Zafer Yalçın, “Volkan Yılmaz'ı anmaktan korkmayın, yapılan hizmeti görmezden gelmeyin” diyerek bu hizmetlerin unutulmaması gerektiğini belirtti. Yalçın, sözlerini, “Sizler gerçekleri söyleseniz de söylemeseniz de kabul etseniz de etmeseniz de güneş balçıkla sıvanmaz” ifadeleriyle tamamladı. bulunan

Bakmadan Geçme