Bakmaz: Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta

MHP Silivri İlçe Başkanlığı görevine atanan Hakan Bakmaz, ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Yönetimi ile gerçekleştirdiği toplantının ardından yazılı basın açıklamasında bulunan Bakmaz 'Silivri'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet etmiş herkese teşekkürlerimi sunuyor, önümüzdeki süreçte hep beraberce nice hizmetlere koşmayı arzuluyor ve temenni ediyorum' dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, ilk yönetim toplantısını gerçekleştirdi. Silivri'de dünden bugüne kadar Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet etmiş herkese teşekkürlerini sunan Bakmaz; “ Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta, tüm kadroları Türk Milleti'ne hizmet için hazır olda beklemektedir” dedi.

Bakmaz'ın açıklaması şu şekilde;

Liderimiz genel başkanımız Sn Devlet Bahçeli'nin izinde İstanbul İl Başkanlığımız'ın uhdesinde çalışmalarımıza başlayarak öncelikle ve Silivri'deki vatandaşlarımız için yararlı faydalı hizmetler için mücadele vereceğiz. Bu anlamda şundan emin olunuz ki görev sürecim boyunca ilk önceliğim Milliyetçi Ülkücü hareketin mensuplarının omuzlarını dik alınlarını açık tutmak olacaktır. Bu vesile ile bugüne kadar Silivri'de Milliyetçi Hareket Partisi'ne hizmet etmiş herkese teşekkürlerimi sunuyor, önümüzdeki süreçte hep beraberce nice hizmetlere koşmayı arzuluyor ve temenni ediyorum. Bizim davamızda hor görme küçük görme ötekileştirme ve ferdiyetçilik yoktur. 9 ışığın bir maddesi olan toplumculuk ilkemizin bir gereği olarak tüm ülküdaşlarımı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Hepinizin bildiği üzere bugün 12 Eylül askeri darbesinin 44. yılıdır. Milliyetçi Ülkücü hareket 12 Eylül askeri darbesinin gerçek anlamda çilesini müşkülatını yaşamış bunun bedelini işkencelerle ve idamlarla ağır bir şekilde ödemiştir. Bu zulme rağmen bile Milliyetçi Hareket mensupları hiçbir zaman devlete sırtını dönmemiş ve devletinin her zaman yanında olmuş ve olmaya devam edecektir.

Merhum genel başkanımız Alparslan Türkeş o dönemi şöyle anlatıyordu;
'Çoğu zaman rüyama girerler sanki geçit resmi yapar gibi gözlerimin önünden geçerler… Oruç Reis ile kol kola yürür Yusuf İmamoğlu, Dursun Önkuzu ,Süleyman Özmen, Erdem Arabacı, Ercüment Yahnici ve Gün Sazak gibi şehitler. Uykularım kaçar kalkar Cenab-ı Hakk'a sığınır ruhları için dua okurum. Ercüment'im gelir aklıma mezar bile dar gelmişti yavruma mezara bile sığmamıştı. Onların ruhları varlığımızın teminatıdır. Allah hepsinden razı olsun mekanları cennet olsun' demiştir.

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ise; 'Milleti sevmenin bedelinin dar ağaçlarında ödeyeceklerini biran bile akıllarına getirmemiş olan şehit ülküdaşlarımız Ahmet Kerse, Ali Bülent Orkan, Cengiz Baktemur, Cevdet Karakaş, Fikri Arıkan, Halil Esendağ, İsmet Şahin, Mustafa Pehlivanoğlu, Selçuk Duracığı unutmayacağız' şeklinde dile getirmektedir.

Buradan Başbuğum'u merhum Alparslan Türkeş ve şehadete eren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle arıyoruz.

Ve diyoruz ki; varolacağız Eylüller'e rağmen...

Milliyetçi Hareket Partisi dimdik ayakta, tüm kadroları Türk Milleti'ne hizmet için hazırolda beklemektedir.

Geldiğimiz bu noktada Milliyetçi Hareket Partimiz'in Silivri'deki mevcut durumunu hep birlikte değerlendirerek bir teşkilat programı hazırlayacağız. İlçe yönetim kurulu komisyonlarını ve mahalle teşkilatlarımızı tekrardan yapılandırarak Genel Başkanımızın ortaya koyduğu Türk ve Türkiye Yüzyılı Vizyon'nu hayata geçirilecek politikaları anlayacak ve tüm halkımıza anlatacağız.

Şimdiden yeni yönetimimizin hareketimize ve Silivri halkımıza hayırlı olmasını diliyor herkese sevgilerimi sunuyorum.

Bakmadan Geçme