AK Parti Gençlik Koları Utku Kapucu, CHP'li gençleri çevreye duyarlı olmaya davet etti

AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Utku Kapucu, CHP'li gençlere çevreye duyarlı olmaya davet ederek, 'CHP Gençlik Kolları'nın bu duyarsızlığı, partinin çevreye olan samimiyetini de sorgulatır hale gelmiştir' dedi.

AK Parti Silivri Gençlik Kolları Başkanı Utku Kapucu, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile CHP Gençlik Kollarını eleştirerek, çevre temizliğine karşı duyarlı olmaları konusunda duyarlı olmaları gerektiği vurgusunu yaptı.

Kapucu'nun CHP'li gençlere yönelik paylaşımı şu şekilde;

Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik Kolları'nın Silivri Belediyesi'nin Küçük Sinekli Piknik Alanı'nda düzenlediği etkinlik sonrasında karşılaştığım manzara utanç vericiydi. Piknik alanında bırakılan her türlü çöp ve atık, çevreye olan saygısızlığı gözler önüne seriyor. Bu görüntüleri sizlerin takdirine bırakıyorum.

Her fırsatta çevreci ve doğa sever imajı veren genç kardeşlerimizin bu manzaraya verecekleri cevabı gerçekten merak ediyorum. Söz konusu olan sadece bir piknik alanı değil, çevre bilincinin ve toplumsal sorumluluğun hiçe sayılmasıdır. Bundan sonra yapacakları tüm organizasyonlarda önce temizlik, önce hijyen ve en önemlisi çevreye saygı ilkelerine sadık kalmalarını bekliyoruz. Kamuya ait bu yerler hepimizin ortak mirasıdır ve bu mirası korumak hepimizin sorumluluğudur.

Etkinliklerin amacı yalnızca eğlenmek ve sosyalleşmek değil, aynı zamanda toplumsal bilinç ve sorumluluk geliştirmektir. Gençlerin düzenledikleri etkinliklerde çevreye olan saygıyı ve doğayı koruma bilincini göz ardı etmeleri kabul edilemez. Bu tür davranışlar, sadece gençlerin değil, aynı zamanda bu tür etkinliklere izin veren ve göz yuman yetkililerin de sorumluluğudur.

CHP Gençlik Kolları'nın bu duyarsızlığı, partinin çevreye olan samimiyetini de sorgulatır hale gelmiştir. Umuyorum ki, bundan sonra düzenlenecek tüm etkinliklerde, çevre temizliği ve hijyen konularına gereken özen gösterilecektir. Aksi takdirde, bu tür sorumsuzlukların takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Sözlerimi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şu güzel ve anlamlı sözüyle bitirmek istiyorum: "Gençler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır." Ancak bu eser, çevreye saygısız ve sorumsuz bireylerden oluşmamalıdır.

Bakmadan Geçme